Menu
Explore Central Denmark
See Open Jobs
HeadStart_Logo_Blaa_RGB_U_Payoff_High
Microsoft Teams/Viborg Rådhus

Hvordan forenings- og kulturlivet gør en forskel for din internationale tilflytter

Netværksmøde for kommuner og erhvervsråd, hvor vi sammen bliver klogere på, hvordan vi bedst hjælper internationale ind i lokalsamfundet.

Vidste du, at 1 ud af 5 internationale tilflyttere synes, det er svært at falde til i Danmark? Og at 43% finder det svært at få venner?

Heldigvis har vi i Danmark et rigt forenings- og kulturliv, som kan være den perfekte indgang til et socialt netværk og nye venskaber.

Men hvordan hjælper kommuner og erhvervsråd bedst den internationale tilflytter i gang i forenings- og kulturlivet?
Det sætter vi fokus på til netværksmødet med oplæg og inspiration fra forskellige aktører på området.

Lyt til oplæg fra blandt andre

  • Inklusionskonsulent  fra DGI Dorthe Kock Ahrenkiel fra, som vil fortælle om, hvordan DGI arbejder med inklusion - og hvad I selv lokalt kan gøre for at støtte foreningslivet og erhvervslivet på området.

  • Projektleder for Internationalisering i Aarhus Kommune Kirsten Vestergaard Lauridsen, som vil fortælle om hvordan kommunen hjælper internationale tilflyttere ind i foreningslivet med initiativet Foreningsmentor International. 

  • Horsens Kommune og Business Horsens, der fortæller om, hvordan de samarbejder for at tage bedst muligt imod internationale tilflyttere.

    DENNE GANG BLIVER NETVÆRKSMØDET FYSISK - DOG OGSÅ MED MULIGHED FOR ONLINE DELTAGELSE!

Selvom det online møde kan meget - og kan være en god mulighed i en travl hverdag - har det fysiske møder også sine fordele, særligt når vi taler netværk!

Derfor inviterer vi denne gang til et fysisk møde på Viborg Rådhus. OBS Hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk, kan du vælge at deltage online!

Dato: Tirsdag d. 24. maj fra 13.00-14.30
Sted: Microsoft Teams eller Viborg Rådhus, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg. 

Tilmelding foregår via email til Helle Bastrup hebajo@aarhus.dk SKRIV OM DU DELTAGER FYSISK ELLER ONLINE SU senest fredag den 20. maj.