Menu
Explore Central Denmark
See Open Jobs
HeadStart_Logo_Blaa_RGB_U_Payoff_High
Aarhus Rådhus eller Microsoft TEAMS

Morgen workshop: Sådan leder du et mangfoldigt team

Vil du gerne lære mere om, hvordan du bedst leder et mangfoldigt team?

Flere og flere arbejdspladser får øjnene op for både nødvendigheden og fordelene ved en tværkulturel og mangfoldig medarbejdergruppe. Men ledelse af personer fra vidt forskellig baggrund og kultur sætter nye krav til lederen. På workshoppen tager vi livtag med de udfordringer og muligheder et mangfoldigt team giver. 

Hvorfor skal du med?

  • Tag nye værktøjer med hjem og bliv introduceret til metoder og praksis inden for diversitet, inklusion og den multikulturelle organisation.
  • Bliv undervist af tværkulturel træner Mikkel Orlovski, som med en baggrund i interkulturel psykologi og adfærdsdesign i mange år har undervist og trænet ledere fra både private og offentlige arbejdspladser.
  • Lyt til oplæg fra programleder Stinne Bille, Business Region Aarhus, som vil dele sine erfaringer med at lede et team, hvor tre forskellige nationaliteter er repræsenteret.

Hvornår: Torsdag den 11. august kl 8.30 – 10.00.
Hvor: Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2 eller TEAMS. (Vi byder på kaffe og morgenbrød fra kl. 8 på Rådhuset, men du kan også vælge at spare transporten og deltage via TEAMS.)
Arrangører: HEADSTART og Aarhus Kommune. 

Workshoppen holdes på dansk.

Tilmeld dig her: