Menu
Explore Central Denmark
See Open Jobs
HeadStart_Logo_Blaa_RGB_U_Payoff_High
Søren Frichs Vej 39, 8000 Aarhus C

Tiltræk arbejdskraft gennem dine internationale medarbejdere

Vil du gerne tiltrække kvalificeret arbejdskraft fra udlandet? Lær at bruge dine internationale medarbejdere som ambassadører for din virksomhed.

Internationale kolleger er særdeles troværdige stemmer ude i verden, når I skal tiltrække medarbejdere - og der er ingen grund til at forpasse chancen for at aktivere disse stemmer.

HEADSTART inviterer til en eftermiddag med oplæg og workshop, hvor vi på tværs af virksomheder undersøger, hvordan ambassadørskab / Employee Advocacy fungerer, og hvordan det kan hjælpe dig med at nå ud til relevante internationale kandidater. Vi vil bl.a. komme ind på:
 
💡      hvordan det ser ud, når dine kolleger er ambassadører
💡      virksomhedens rolle og typiske udfordringer
💡      de næste skridt, I skal tage, for at få aktive ambassadører
 
Med virksomhedscases og ambassadører, der deler ud af deres oplevelser, vil vi se på erfaringer og kombinere det med konkrete øvelser, så I bliver klar til at tage fat på opgaven hjemme i jeres organisation. Mød:
 

⭐      Gitte Mundholm Stadsgaard, Head of Marketing hos Eurowind - der vil give et indblik i deres overvejelser bag opstarten af et Employee Advocacy program
⭐      Johanne Sundtoft, Employer Branding Specialist hos Systematic - som bl.a. vil fortælle om deres arbejde med Employee Advocacy i Rumænien 
⭐      Francesc Riera, Machine Learning Engineer hos LEGO - der vil dele ud af 
hans oplevelser som medarbejderambassadør
⭐      Wilbert Van De Ven, Product Group Director hos Grundfos - som vil fortælle om hans oplevelser som medarbejderambassadør

 
Tidspunktet: 25-05-2022 kl. 14.00- 16.30  
Sted: Systematic
Adresse: Søren Frichs Vej 39, 8000 Aarhus C
 
Eventet er både for virksomheder, der endnu ikke har arbejdet aktivt med ambassadørskab og virksomheder, der allerede har gjort sig erfaringer på området og gerne vil blive endnu bedre.
 
TILMELD DIG HER